Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.1g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g73g29kcal1.2g6g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g495kcal38.6g39.6g18g11g
Valittu annoskoko684g248kcal19.3g19.8g9g5.5g
Annoskoko puolitettuna342g124kcal9.7g9.9g4.5g2.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712