Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Lehtikaali 125g50kcal4.3g5.1g0.8g2.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g200g541kcal36.1g4g42.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1357kcal87.2g46.8g87.8g16g
Valittu annoskoko684g678kcal43.6g23.4g43.9g8g
Annoskoko puolitettuna342g339kcal21.8g11.7g22g4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230