Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)14g14kcal1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow270g230kcal12.4g40.5g1.3g13.5g
Herkkusieni säilyke 32g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g745kcal34.4g111.4g14.6g37.8g
Valittu annoskoko684g373kcal17.2g55.7g7.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna342g186kcal8.6g27.9g3.7g9.5g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831