Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl90g225kcal10.8g1.4g19.8g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2250g383kcal36g49.5g4.5g42.8g
Parsakaali, pakaste, Apetit1800g378kcal59.4g34.2g0g45g
Ruokakerma 5%, Valio900g585kcal13.5g37.8g45g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1800g1260kcal198g45g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g5661kcal635.4g335.8g192.6g175.8g
Valittu annoskoko6840g2831kcal317.7g167.9g96.3g87.9g
Annoskoko puolitettuna3420g1415kcal158.9g84g48.2g44g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604