Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)750g1574kcal104.9g4.5g127.4g0g
Pekoni, paistettu 250g1287kcal41.1g0g126.6g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Paprika vihreä 425g90kcal4g10.6g1.3g8.1g
Tomaatti 1874g427kcal10.5g64.6g5.6g26.2g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.2g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2198g3136kcal274.8g6.6g225.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1649kcal10g15g174.9g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g18318kcal913.8g275.4g1494.2g109.2g
Valittu annoskoko6840g9159kcal456.9g137.7g747.1g54.6g
Annoskoko puolitettuna3420g4580kcal228.5g68.9g373.6g27.3g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614