Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1012g202kcal10.1g30.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Vesi4499g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)337g229kcal5.4g50.3g0.3g0g
Hirvenjauheliha oma saalis675g756kcal148.5g0g20.2g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g3254kcal343.8g175.2g126.8g0g
Valittu annoskoko6840g1627kcal171.9g87.6g63.4g0g
Annoskoko puolitettuna3420g814kcal86g43.8g31.7g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389