Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2707g885kcal16.8g150.5g5.4g69g
Parsakaali brokkoli 2256g791kcal104.2g44g6.8g56.4g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1805g6226kcal451.2g1068.4g39.7g194.9g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g15844kcal1146.4g2527.4g104g652.2g
Valittu annoskoko6840g7922kcal573.2g1263.7g52g326.1g
Annoskoko puolitettuna3420g3961kcal286.6g631.9g26g163.1g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549