Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1783g482kcal23.2g85.6g3.6g30.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)266g1916kcal0.3g0.3g212.9g0g
Kananmuna, paistettu 2662g5375kcal340.4g8.5g448.2g0g
Pekoni rasvainen 971g3652kcal116.6g0g359.4g0g
Ranskankerma Valio1158g3242kcal28.9g40.5g324.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g29334kcal1018.8g269.8g2696.6g60.6g
Valittu annoskoko6840g14667kcal509.4g134.9g1348.3g30.3g
Annoskoko puolitettuna3420g7334kcal254.7g67.5g674.2g15.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240