Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g2250g8325kcal315g1620g67.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2250g781kcal103.1g43.4g6.8g55.8g
Katkarapu pienet (pirkka)1620g1069kcal243g0g11.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g270g2430kcal0g0g270g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g25454kcal1334g3370g713g127g
Valittu annoskoko6840g12727kcal667g1685g356.5g63.5g
Annoskoko puolitettuna3420g6364kcal333.5g842.5g178.3g31.8g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886