Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1000g1100kcal180g20g30g0g
Katkarapu 1200g821kcal173.3g0g13.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore80g20kcal0g7.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kurkku, tuore1200g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Jäävuorisalaatti, rapea1600g160kcal17.6g12.8g3.2g19.2g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Paprika, punainen480g123kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g5224kcal785.2g257.4g107.4g111.6g
Valittu annoskoko6840g2612kcal392.6g128.7g53.7g55.8g
Annoskoko puolitettuna3420g1306kcal196.3g64.4g26.9g27.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616