Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2400g2640kcal552g0g50.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g200g26kcal1.4g4.2g0.4g2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka800g552kcal32g88g6.4g24.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 3200g3090kcal96.3g626.9g10.2g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g12676kcal1368.4g1445g135.6g122.8g
Valittu annoskoko6840g6338kcal684.2g722.5g67.8g61.4g
Annoskoko puolitettuna3420g3169kcal342.1g361.3g33.9g30.7g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566