Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1280g445kcal58.6g24.7g3.8g31.7g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Palvikinkku HK 3%480g480kcal86.4g2.4g14.4g0g
Sipuli, paistettu 320g324kcal4.1g15.6g26.2g5.5g
Oliiviöljy 576g5094kcal0g0g576g0g
Herkkusieni 640g102kcal13.4g1.9g2.1g9.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)320g656kcal3.8g147.2g5.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1280g1408kcal99.8g230.4g6.4g102.4g
Papu valkoinen, keitetty 1280g1377kcal107.9g179.2g4.5g89.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g20214kcal765g1270.8g1283.2g503.4g
Valittu annoskoko6848g10107kcal382.5g635.4g641.6g251.7g
Annoskoko puolitettuna3424g5054kcal191.3g317.7g320.8g125.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613