Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2568g1053kcal5.1g241.4g2.6g46.2g
Raparperi 1712g577kcal11.8g94.2g1.7g24g
Vesi, vesijohtovesi 428g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2140g8346kcal0g2097.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g19951kcal33.8g4865.6g8.6g140.4g
Valittu annoskoko6848g9976kcal16.9g2432.8g4.3g70.2g
Annoskoko puolitettuna3424g4988kcal8.5g1216.4g2.2g35.1g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970