Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton313g338kcal70.7g0g5.6g0g
Pekoni atria156g547kcal23.5g0g46.9g0g
Sieni rouskut, suolattu 100g26kcal1.6g2.3g0.5g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni78g102kcal2.3g1.6g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g2245kcal198.4g11.6g148.2g6g
Valittu annoskoko685g1123kcal99.2g5.8g74.1g3g
Annoskoko puolitettuna343g561kcal49.6g2.9g37.1g1.5g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489