Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 113g137kcal23.9g0g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g75g19kcal3.2g3.2g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)53g184kcal8.4g33.6g1.4g3.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Ranskankerma Valio56g158kcal1.4g2g15.8g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1371g1338kcal92.2g82.2g70.8g8.2g
Valittu annoskoko686g669kcal46.1g41.1g35.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna343g334kcal23.1g20.6g17.7g2.1g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597