Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 436g276kcal13.1g20.9g15.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta142g510kcal18.4g99.1g3g5g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g2002kcal87.2g240.6g73.8g10g
Valittu annoskoko686g1001kcal43.6g120.3g36.9g5g
Annoskoko puolitettuna343g500kcal21.8g60.2g18.5g2.5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356