Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)203g134kcal30.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g225g52kcal3.2g7.7g0.9g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8.4g3.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.6g16kcal0.5g0.5g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 7.3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.9kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g618kcal72g27.2g23.8g3.6g
Valittu annoskoko686g309kcal36g13.6g11.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna343g155kcal18g6.8g6g0.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107