Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Voi ingman25g180kcal0g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g260g871kcal31.2g171.6g6.2g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1373g3062kcal92g537.4g55.6g53.6g
Valittu annoskoko687g1531kcal46g268.7g27.8g26.8g
Annoskoko puolitettuna343g765kcal23g134.4g13.9g13.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565