Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Kukkakaali 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.4g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g159kcal8.8g25.2g1g9.2g
Valittu annoskoko687g80kcal4.4g12.6g0.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna344g40kcal2.2g6.3g0.3g2.3g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985