Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1398g377kcal18.2g67.1g2.8g23.8g
Paprika, punainen1048g269kcal9.4g48.2g4.2g21g
Kesäkurpitsa350g59kcal1.4g8.7g2.1g2.4g
Munakoiso 2796g625kcal14g86.7g5.6g69.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g524g106kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Tomaatti paseerattu(Pomi)699g161kcal9.1g28g1.4g4.9g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g3250kcal114.2g525.2g35.6g259.6g
Valittu annoskoko6860g1625kcal57.1g262.6g17.8g129.8g
Annoskoko puolitettuna3430g813kcal28.6g131.3g8.9g64.9g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664