Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2408g2649kcal553.9g0g50.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g201g26kcal1.4g4.2g0.4g2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka803g554kcal32.1g88.3g6.4g24.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 3211g3101kcal96.7g629.1g10.3g31.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g12721kcal1373.2g1450g136.2g123.2g
Valittu annoskoko6864g6361kcal686.6g725g68.1g61.6g
Annoskoko puolitettuna3432g3180kcal343.3g362.5g34.1g30.8g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566