Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Lanttu 66g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 19g6.4kcal0.4g0.8g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton75g165kcal8.4g1.9g14.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g567kcal24g43.2g31.4g8.8g
Valittu annoskoko687g284kcal12g21.6g15.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna344g142kcal6g10.8g7.9g2.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320