Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%188g506kcal31.9g0g43.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g1931kcal72.6g55g155.8g18g
Valittu annoskoko687g965kcal36.3g27.5g77.9g9g
Annoskoko puolitettuna344g483kcal18.2g13.8g39g4.5g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650