Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)250g400kcal47.5g0g22.5g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Curry Paste red, Aroy-D9g10kcal0.4g1.3g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow63g31kcal0.3g7.5g0.1g0g
Flora culinesse3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Fraiche 5% Valio63g56kcal2.5g4.8g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Kookosmaito 50g104kcal1g1.4g10.7g0.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1375kcal109.6g50.4g79.4g5.8g
Valittu annoskoko688g687kcal54.8g25.2g39.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna344g344kcal27.4g12.6g19.9g1.5g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586