Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 125g42kcal0.8g7.1g0.3g3.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 94g22kcal1.7g2g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 63g13kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.8g5.5g8.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]63g206kcal16.9g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1136kcal68.8g44.6g71g18.2g
Valittu annoskoko688g568kcal34.4g22.3g35.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna344g284kcal17.2g11.2g17.8g4.6g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758