Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss219g162kcal2.6g39.4g0.7g0g
Karjalanpaisti atria 700g204g327kcal38.8g0g18.8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)114g34kcal1.1g4.6g0.5g0.2g
Kevytkerma58g70kcal1.9g2.6g5.8g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g12g29kcal1.3g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1355kcal93.6g101.8g64.4g1.2g
Valittu annoskoko688g678kcal46.8g50.9g32.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna344g339kcal23.4g25.5g16.1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920