Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 490g141kcal4.9g22.5g1.5g8.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g1312g1810kcal275.5g13.1g78.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow700g560kcal29.4g91g6.3g21.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g875g2186kcal166.2g0.3g192.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13748g9395kcal952g253.8g557.8g61g
Valittu annoskoko6874g4698kcal476g126.9g278.9g30.5g
Annoskoko puolitettuna3437g2349kcal238g63.5g139.5g15.3g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710