Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1751g805kcal56g84g26.3g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 1401g1086kcal246g0g9.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1751g1333kcal32.9g271.4g3.5g17.5g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g44g298kcal0.4g0.4g32.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13748g7410kcal682.6g782.8g146.2g41.6g
Valittu annoskoko6874g3705kcal341.3g391.4g73.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna3437g1853kcal170.7g195.7g36.6g10.4g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519