Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1621g1405kcal270.6g37.3g11.3g0g
Kvinoa, jyvät900g3367kcal117g621.2g54g54g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Persilja 450g123kcal6.2g5g0.9g36g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g450g1765kcal148.5g0g127.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen900g297kcal29.7g44.1g0g0g
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g15131kcal1150.8g1440.2g510.8g187.6g
Valittu annoskoko6876g7565kcal575.4g720.1g255.4g93.8g
Annoskoko puolitettuna3438g3783kcal287.7g360.1g127.7g46.9g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395