Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Lanttu 258g75kcal2.6g11.9g0.8g4.6g
Kasvisliemikuutio 99g302kcal9.4g13.4g23.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Kesäkurpitsa zucchini 540g97kcal3g13.5g2.2g3.8g
Tomaattipyree, Pirkka135g111kcal4.6g25.6g1.3g1.3g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Seiti pakaste 1350g1047kcal237g0g9.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3149g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g5322kcal615.2g216g207.4g81.2g
Valittu annoskoko6876g2661kcal307.6g108g103.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna3438g1331kcal153.8g54g51.9g20.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160