Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1353g2568kcal366.9g0g121.8g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g211g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1203g1022kcal12g42.1g84.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk1203g322kcal7.2g63.7g2.4g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.8g1.2g15g
Kirsikkatomaatti, 50g301g60kcal1.8g11.4g0.9g0g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g30g78kcal3.6g3.3g5.7g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1503g5262kcal165.4g1112.4g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g19757kcal1170g2668.8g472.6g84.4g
Valittu annoskoko6876g9878kcal585g1334.4g236.3g42.2g
Annoskoko puolitettuna3438g4939kcal292.5g667.2g118.2g21.1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357