Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Chili paprika punainen68g27kcal1.3g6.1g0g0g
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1200g1008kcal73.2g192g3.6g61.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1200g1638kcal32g291.8g27.4g42.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g10625kcal697g1189.6g325g274g
Valittu annoskoko6876g5313kcal348.5g594.8g162.5g137g
Annoskoko puolitettuna3438g2656kcal174.3g297.4g81.3g68.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530