Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 200g653kcal20.3g132.5g2.2g6.7g
Maitorahka (Pirkka)200g132kcal23.9g8g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g80g247kcal20.8g1.6g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g2368kcal151.6g300g57.8g13.4g
Valittu annoskoko688g1184kcal75.8g150g28.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna344g592kcal37.9g75g14.5g3.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206