Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g452kcal2.7g4g46.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g388kcal0.5g0.5g42.5g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g80g303kcal23.1g0.1g23.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 133g84kcal4g6.4g4.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)11g1.1kcal0.2g0g0.1g9g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g11g0kcal0g0g0g10.6g
Riisijauho / -hiutale 73g264kcal5.6g57.9g0.5g0.7g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g23g17kcal1.1g2.7g0.1g15.8g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 6.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 80g23kcal0.7g3.6g0.3g1.5g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g60g68kcal10.8g0.5g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g3293kcal100.2g171.4g240.6g75.4g
Valittu annoskoko688g1647kcal50.1g85.7g120.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna344g823kcal25.1g42.9g60.2g18.9g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656