Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g281g337kcal45g3.7g15.7g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)9g32kcal0.5g6.8g0.3g0.5g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g112g135kcal3.3g6.1g11.2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1091kcal97.6g33.2g63.6g1.6g
Valittu annoskoko688g546kcal48.8g16.6g31.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna344g273kcal24.4g8.3g15.9g0.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310