Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g495g545kcal113.8g0g10.4g0g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g41g159kcal13.4g0g11.5g0g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g3052kcal266.4g68.6g191.2g7.6g
Valittu annoskoko689g1526kcal133.2g34.3g95.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna344g763kcal66.6g17.2g47.8g1.9g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480