Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1995g6531kcal203.3g1324.9g21.9g66.8g
Maitorahka (Pirkka)1995g1317kcal239.4g79.8g6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1596g527kcal52.7g78.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g798g2474kcal207.5g16g175.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g23678kcal1516.6g3000.8g577g134.2g
Valittu annoskoko6880g11839kcal758.3g1500.4g288.5g67.1g
Annoskoko puolitettuna3440g5920kcal379.2g750.2g144.3g33.6g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206