Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2720g796kcal25.6g122.4g10.9g51.7g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1600g2240kcal336g0g112g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g300g1020kcal19.8g234g1.8g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1560g858kcal26.5g103g37.4g18.7g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g12289kcal838.6g947.2g568.4g187g
Valittu annoskoko6880g6144kcal419.3g473.6g284.2g93.5g
Annoskoko puolitettuna3440g3072kcal209.7g236.8g142.1g46.8g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045