Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow1000g5500kcal9g9g600g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Piimä, rasvaton (Valio)800g256kcal26.4g36g0g0g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g39031kcal599g5905.4g1336.4g225.2g
Valittu annoskoko6880g19516kcal299.5g2952.7g668.2g112.6g
Annoskoko puolitettuna3440g9758kcal149.8g1476.4g334.1g56.3g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105