Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 998g7238kcal11.9g4g811.2g0g
Suklaa tumma 1197g6185kcal46.7g637.7g371.2g63.5g
Sokeri 2115g8586kcal0g2113.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1098g1566kcal137.2g3.3g112.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g973g3016kcal165.4g525.4g28.2g126.5g
Cashewpähkinä 499g2865kcal99.8g93.8g231.2g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g58912kcal922g6755g3108.6g415g
Valittu annoskoko6880g29456kcal461g3377.5g1554.3g207.5g
Annoskoko puolitettuna3440g14728kcal230.5g1688.8g777.2g103.8g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276