KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2114g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1585g6230kcal1284.1g111g63.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 581g1827kcal61.4g345.3g12.8g32g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g528g3012kcal120.5g103g262.1g31.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 344g1110kcal99.6g24g68.7g105.1g
Kananmuna kuoreton 1163g1658kcal145.3g3.5g119.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 285g2521kcal0g0g285.1g0g
Hiiva, 50g211g129kcal27.7g2.3g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 69g1.8kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g32977kcal3478g1178.2g1624.2g337.6g
Valittu annoskoko6880g16488kcal1739g589.1g812.1g168.8g
Annoskoko puolitettuna3440g8244kcal869.5g294.6g406.1g84.4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533