Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1359g4350kcal163.1g4.1g407.8g0g
Herkkusieni säilyke 1839g312kcal38.6g3.7g5.5g44.1g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2798g9179kcal366.6g1810.5g53.2g195.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g28641kcal1150.8g3681.6g948.8g495g
Valittu annoskoko6880g14321kcal575.4g1840.8g474.4g247.5g
Annoskoko puolitettuna3440g7160kcal287.7g920.4g237.2g123.8g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981