Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g736g1686kcal81g125.2g117.8g0g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1041g624kcal15.6g135.3g1g9.4g
Lanttu 288g83kcal2.9g13.3g0.9g5.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g247kcal17.6g4.4g17.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g424g119kcal2.5g25.2g0.8g10.6g
Valio voi60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g6513kcal246.6g631g373.2g58.6g
Valittu annoskoko6880g3256kcal123.3g315.5g186.6g29.3g
Annoskoko puolitettuna3440g1628kcal61.7g157.8g93.3g14.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484