Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1328g4516kcal26.6g39.8g464.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g531g3878kcal5.3g5.3g425g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g797g3028kcal231.1g0.8g231.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1328g840kcal39.8g63.8g46.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)106g11kcal1.6g0g0.6g90.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g106g0kcal0g0g0g106.3g
Riisijauho / -hiutale 731g2641kcal56.2g579.3g5.1g7.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g226g169kcal11.3g27.1g1.1g158.1g
Leivinjauhe 266g467kcal13.8g100.4g0g1.3g
Ruokasuola jodioitu 66g1.7kcal0.4g0g0g0g
Paprika punainen 797g233kcal7.5g35.9g3.2g15.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g598g681kcal107.6g4.8g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g32933kcal1002.4g1714.4g2406.4g756.8g
Valittu annoskoko6880g16467kcal501.2g857.2g1203.2g378.4g
Annoskoko puolitettuna3440g8233kcal250.6g428.6g601.6g189.2g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656