Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2133g3541kcal405.3g0g213.3g0g
Paprika punainen 1067g312kcal10g48g4.3g20.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1067g299kcal6.4g63.5g2.1g26.7g
Makaroni, tumma 880g3165kcal118.8g578.2g26.4g51.9g
Sipuli 427g129kcal5.3g20.5g0.9g7.3g
Ruokakerma Valio 5%1067g640kcal12.8g29.9g53.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 240g2120kcal0g0g239.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g20412kcal1117.2g1480.2g1080.2g212.4g
Valittu annoskoko6880g10206kcal558.6g740.1g540.1g106.2g
Annoskoko puolitettuna3440g5103kcal279.3g370.1g270.1g53.1g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341