Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 378g3341kcal0g0g377.7g0g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.2g0.7g2.4g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Tonnikala öljyssä 1119g2124kcal303.5g0g100.7g0g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1865g337kcal10.4g46.6g7.5g13.1g
Tomaatti 2239g510kcal12.5g77.2g6.7g31.3g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g13531kcal695g388.2g993.2g133.8g
Valittu annoskoko6888g6765kcal347.5g194.1g496.6g66.9g
Annoskoko puolitettuna3444g3383kcal173.8g97.1g248.3g33.5g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358