Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1158g493kcal4.4g47.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai912g3193kcal109.5g647.7g19.2g27.4g
Ruokaöljy keskiarvo 28g248kcal0g0g28g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 386g485kcal42.5g1g34.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1579g3497kcal276.3g0g268.4g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Tomaattimurska 1404g413kcal7.9g74.4g2.8g26.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 702g604kcal21.8g30.9g42.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g614g2395kcal178.1g12.3g178.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g22717kcal1283.6g1637.8g1147.2g111.8g
Valittu annoskoko6888g11358kcal641.8g818.9g573.6g55.9g
Annoskoko puolitettuna3444g5679kcal320.9g409.5g286.8g28g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574