Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 306g135kcal1.5g19.6g1.8g10.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g219g854kcal0g214.5g0g0g
Suklaa tumma 131g678kcal5.1g69.9g40.7g7g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1379g3342kcal13.4g608.6g85g34.2g
Valittu annoskoko689g1671kcal6.7g304.3g42.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna345g836kcal3.4g152.2g21.3g8.6g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914