Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu44g31kcal6.3g0.3g0.5g0g
Sinisimpukka vedessä 44g39kcal6.8g0.8g0.9g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g175g140kcal33.3g0g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)175g44kcal1.8g9.6g0g2.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Ruokakerma ingman 5%88g74kcal3.1g5.3g4.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus109g372kcal25.2g58g4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1379g1547kcal154.6g153.2g36.6g19.8g
Valittu annoskoko690g774kcal77.3g76.6g18.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna345g387kcal38.7g38.3g9.2g5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157