Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4496g949kcal54g152.9g9g94.4g
Lihaliemi laimennettu 300g57kcal0g9g1.8g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1798g3983kcal314.7g0g305.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g90g315kcal1.5g80g0g0g
Voi 210g1522kcal2.5g0.8g170.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g13649kcal745.4g485.4g974.2g189g
Valittu annoskoko6894g6825kcal372.7g242.7g487.1g94.5g
Annoskoko puolitettuna3447g3412kcal186.4g121.4g243.6g47.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893